Radiesztézia,földsugárzások,geológiai problémák,elektroszmog.Hartmann,vízér

FÖlDSUGÁRZÁS MÉRÉS ÉS VÉDEKEZÉS. Bemutatom a különböző sugárzásokat és az azok elleni védekezési lehetőségeket. Megtudhatod, hogy a statisztikák alapján a problémádat melyik sugárzás okozza ill. tartja fenn.

VÉLEMÉNYEM A FÖLDSUGÁRZÁSRÓL ÉS A FÖLDSUGÁRZÁS MÉRÉSRŐL

Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehet vkinek bemutatni a földsugárzásokat és azok egészségre káros hatásait.

Igazából sehogy, illetve nagyon egyszerúen.

Ha Ön csak a saját elképzelését képes hangoztatni és nem képes elfogadni más véleményt, akkor sehogy. mert azt az embert, aki pl nem tanult fizikát, azt nem akarom meggyőzni arról, hogy van centrifugális erő. Vagyis azt az embert, aki nem veszi a fáradtságot arra, hogy áttanulmányozza azt a tudományt, amit kritizálni akar, az nem érdemli meg, hogy beszélgessenek vele.

Aki vette a fáradtságot és kereset megoldást a gondjaira és eljutott a földsugárásig, annak csak néhány példát említenék. Pl. miért fekszik a macska olyan helyre, ahol mi nem érezzük jól magunkat? A kutya miért szeret mindíg oda feküdni, ahol én is jól érzem magam? Valjon miért van az, hogy a lelkünket kitesszük a gyerekünk mégsem szeret az ágyában feküdni? Miért fut át rendszeresen éjfél és 03 óra között, hogy nem tud aludni? Sok ilyen példa van még. Miért van az, hogy egy beteg embernél eltesszük az ágyat és kiárnyékoljuk a teret és meggyógyul? Miért alszunk jobban egy vidéki házban, ahol alig van elektromos áram és áramot használó szerkezet?

De szeretnék valamit elmondani, amivel még a tanult emberek sem vitatkozhatnak. A tudomány fejlődik. A dolgok nem léte nem azt bizonyítja, hogy nincs vmi, hanem azt, hogy még nem tudjuk azt megtalálni. Pl. Szerinted Newton vagy Eisten tanaival a mobiltelefonok működését be lehet bizonyítani? Nem. Nézz utána! tehát a mobil telefonok múködését adó sugárzás nem létezett? De igen csak még nem voltunk olyan fejlettek, hogy ezt egyáltalán észrevegyük.

Mindenkinek meg kell tapasztalnia az egészség romlását és azt, amikor csak tüneti kezeléseket kap.

Mindenkinek meg kell tapasztalnia a földsugárzás, a geológiai problémák, az elektroszmog hatását, hogy ezt elfogadja.

Igy csak a saját véleményemet tudom elmondani dióhéjban.

Egy időben sejtkommunikációs kezeléseket csináltam. Olyat, amikor egy betegségnél a sejtek saját rezgéseit visszakapja a szervezet és beindul az Öngyógyítás folyamata. Sok kellemes élményem van, de azt éreztem, hogy valami hiányzik.

Aztán megtapasztaltam, hogy amikor egészségesen táplálkozunk, akkor a javulási folyamat, a regenerálódás a sokszorosa lesz,. De még mindig volt vmi ami hiányzott.

Aztán azt tanultam és tapasztaltam magamon, hogy a STRESSZ szinte bármire képes, de itt is voltak különbségek.

Aztán megismerkedtem a földsugárzásokkal és MEGTAPASZTALTAM SAJÁT MAGAMON, hogy a tér rendezése után egyszerűen jobban éreztük magunkat.

Mi is történt valójában?

A szervezet ENERGIÁT TERMEL A TÁPLÁLÉKBŐL , A LEVEGŐBŐL. Amikor este lefekszünk ezt a megtermelt ENERGIÁT- ATP-t használja fel arra, hogy regenerálódjon, gyógyuljon. Viszont, amikor az ember hosszabb ideig tartózkodik a földsugárzások zónájában, akkor ez az ATP a sugárzások egészségkárosító hatásának leküzdésére fordítódik.

DE MI VAN , AKKOR, HA NINCS ELÉG ATP?

Akkor jön a betegség. A sejtek müködési frekvenciája el állítódik.

Vagyis , ha a teret beállítjuk és olyan helyen fekszünk, ahol a szervezet éjszaka TUD regenerálódni és egészségesen étkezünk, akkor lehetősége van a szervezetnek, hogy küzdjön sikeresen a kül külső-belső hatások ellen.

DE MÉG MINDÍG HIÁNYZOTT VALAMI!!!!!!!!!!

Megtapasztaltam a tudat hatását, a tudat teremtő erejét.

Ha megfeszültem és mindent beleadtam, de valaki nem volt képes a gyógyulását akarni, akkor semmi sem sikerül.

Mi magunk a gondolatainkkal rengeteg pozitiv és negativ dolgot tudunk teremteni.

Igy ha valaki hozzám fordul tanácsért először a térrendezését tanácsolom, aztán a táplálkozást, majd olyan terápiát, amit ő szeretne és mindenek elött próbálom rávilágítani arra, hogy a saját gondolkodásával mennyi mindent tud segíteni. Még a stressz helyzetek is másképp oldódnak meg.

JELZEM ISMÉT: EZ AZ ÉN SAJÁT VÉLEMÉNYEM ÉS A TANULÁSAIM ALAPJÁN ÉN AZ ÉLETEMET ÉS EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSEMET ÍGY LÁTOM.

Szívesen adok információt annak akit ez érdekel, de a szkeptikusok, ha nem képesek ezt elfogadni, felejtsenek el, mert nem méltő a vita egy értelmes emberhez. Aki nem tartja tiszteletben más emberek hitét és véleményét, az nem érdemli meg azt sem, hogy beszélgessenek vele.

Számomra az élet tisztelete, mások figyelembe vétele és a tisztességes egymás mellett élés a legfontosabb.

SZERETET ÉS BÉKE LEGYEN MINDENKI LELKÉBEN, HOGY EBBEN A VILÁGBAN BOLDOGABB ÉS BÉKESSÉGESEBB LÉTET ÉLHESSÜNK.

Hivjon, hogy segíthessek.

Földsugárzás mérés, és földsugárzás árnyékolás Véghné Oláh Ibolya radiesztéta

0670-944-89-23

veghne.ibolya@vipmail.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 14
Heti: 61
Havi: 366
Össz.: 49 389

Látogatottság növelés
Oldal: VÉLEMÉNYEM
Radiesztézia,földsugárzások,geológiai problémák,elektroszmog.Hartmann,vízér - © 2008 - 2019 - radiesztezia.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »